šumivé

 
  • Řadit dle:
    • CASTAS DE MONÇÃO – ESPUMANTE
    • Novinka
  • CASTAS DE MONÇÃO – ESPUMANTE

    Toto šumivé víno se vyrábí z moštů hroznů Alvarinho a Trafadura. Fermentací a dlouhým 18 měsíčním zráním v lahvi se dokončí proces, který spojuje maximální vyjádření dvou odrůd hroznů a výsledkem je elegantní, svěží, zářivé a velmi gastronomické šumivé víno.

    Výroba

    • Vybrané hrozny se celé lisují, aby se získal mošt vynikající kvality
    • Mošt je čištěn při 12 °C po dobu 48 hodin a fermentován při kontrolované teplotě po dobu 12 až 15 dní
    • Dále produkt zraje po dubu 5 měsíců
    • Poté dochází k plnění do lahví a kvašení (klasická metoda) a zrání po dobu 18 měsíců
    • Tímto způsobem vznikne toto šumivé víno Alvarinho/Trajadura.

    Charakteristika

    • Jemné bublinky a neopadávající, elegantní a komplexní chutě
    • Suché, plné, dobrá kyselost, svěží, křupavé a krémové s trvalým koncem

    Vlastnosti

    • Obsah alkoholu            13%
    • Kyselost (g/l)                7,19
    • Cukry (g/l)                     0,9
    • pH                                   3,06

    Podávání

    • Konzumace ideálně při teplotě mezi 6-8 °C
    • Tento brut se zvláště hodí k mořským plodům, grilovanému a pečenému masu
    Dostupnost: Skladem
    Můžeme doručit do:
    Kód: 66
    • Cena:
    • 299 Kč
    • 1 z 2
    • Novinka
    • Tip
    • CÔTO DE MAMOELAS
    • 1 z 4
  • CÔTO DE MAMOELAS

    Vyrábí se z moštu z 100% hroznů Alvarinho. Kvašením v láhvi s prodlouženým stárnutím - 24 měsíců, vždy při kontrolované teplotě a sladěním odrůdy s tradiční metodou Champagne se z Côto de Mamoelas stává jiskřící elegancí, svěžestí, smetanové, vytrvalé a velice jedinečné. Ideální pro všechny příležitosti, kde chcete překvapit!

    Výroba

    • Vybrané hrozny se celé lisují, aby se získal mošt vynikající kvality
    • Mošt je čištěn při 12 °C po dobu 48 hodin a fermentován při kontrolované teplotě po dobu 12 až 15 dní
    • Dále produkt zraje po dobu 5 měsíců
    • Poté dochází k plnění do lahví a kvašení (klasická metoda) a zrání po dobu 24 měsíců
    • Tímto způsobem vznikne toto šumivé víno Alvarinho

    Charakteristika

    • Jemné bublinky a přetrvávající vůně, minerální, komplexní díky dlouhému stárnutí v láhvi
    • Suché, plné, dobrá kyselost, s trvalým a ovocným koncem, kde vyniká odrůda

    Vlastnosti

    • Obsah alkoholu             13%
    • Kyselost (g/l)                 7,3
    • Cukry (g/l)                     4,6
    • pH                                   3,08

    Podávání

    • Konzumace ideálně při teplotě mezi 6-8 °C
    • Vynikající jako aperitiv
    • Zvláště se hodí k mořským plodům, grilovanému a pečenému masu, zejména drůbežímu a jehněčímu
    Dostupnost: Skladem
    Můžeme doručit do:
    Kód: 69
    • Cena:
    • 449 Kč