• CÔTO DE MAMOELAS
    • Novinka
    • Tip
  • Výroba

    • Vybrané hrozny se celé lisují, aby se získal mošt vynikající kvality
    • Mošt je čištěn při 12 °C po dobu 48 hodin a fermentován při kontrolované teplotě po dobu 12 až 15 dní
    • Dále produkt zraje po dobu 5 měsíců
    • Poté dochází k plnění do lahví a kvašení (klasická metoda) a zrání po dobu 24 měsíců
    • Tímto způsobem vznikne toto šumivé víno Alvarinho

    Charakteristika

    • Jemné bublinky a přetrvávající vůně, minerální, komplexní díky dlouhému stárnutí v láhvi
    • Suché, plné, dobrá kyselost, s trvalým a ovocným koncem, kde vyniká odrůda

    Vlastnosti

    • Obsah alkoholu             13%
    • Kyselost (g/l)                 7,3
    • Cukry (g/l)                     4,6
    • pH                                   3,08

    Podávání

    • Konzumace ideálně při teplotě mezi 6-8 °C
    • Vynikající jako aperitiv
    • Zvláště se hodí k mořským plodům, grilovanému a pečenému masu, zejména drůbežímu a jehněčímu
    Dostupnost:Skladem
    Můžeme doručit do:
    Značka:Provam
    • Cena:
    • 449 Kč
  • coto de mamoelas detial
    coto de mamoelas detial
    • 1 z 4
    coto de mamoelasCoto de Mamoelascoto de mamoelas na ledu